Paras kreatiini: Vertailussa Top 5 vaihtoehdot

Kreatiini on yksi suosituimmista ja tutkituimmista lisäravinteista voimaharjoittelijoiden, kehonrakentajien ja urheilijoiden keskuudessa. Se on osoittautunut tehokkaaksi auttamaan lihasvoiman ja -massan kasvussa, parantamaan suorituskykyä sekä nopeuttamaan palautumista. Mutta mikä on markkinoiden paras kreatiinivalmiste? Tässä artikkelissa kerromme mikä on meidän mielestämme markkinoiden Top 5 parhaat kreatiinit. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä.

Tässä artikkelissa verratut kreatiinivalmisteet:

Puhdas+ Creatine *

Star Nutrition Ultimate Creatine, 90 caps *

GAAM Creatine 500 g – Candy Series *

Star Nutrition Kreatiinimonohydraatti 500 g *

Myprotein Kreatiinimonohydraatti *

Kriteerit Valinnalle

Puhtaus ja Laatu: Onko kreatiini farmaseuttista laatua ja sertifioitu?

Hinta-Laatusuhde: Onko tuote edullinen suhteessa sen laatuun?

Käyttäjäkokemus: Miten koimme tuotteen? Muun muassa maku ja miten se sekoittuu nesteeseen?

Plussat ja Miinukset: Onko tuotteessa jotain erityisiä etuja tai haittoja?

Sijalla 1. Puhdas+ Creatine *

Puhtaus ja Laatu: Puhdas+ kreatiini sisältää 100% kreatiinia. Tuote on läpäissyt tiukat laaduntarkkailut, ja se on valmistettu Suomessa mikä lisää sen luotettavuutta käyttäjälleen.

Hinta-Laatusuhde: Kohtuullinen hinta suhteessa laatuun.

Käyttäjäkokemus: Kreatiineissa harvemmin on makueroja ja lähtökohtaisesti tilanne on varsin hyvä jos kreatiini ei maistu miltään. Näin on Puhdas plussan kreatiinissa.

Plussat:

✅ Laadukas 100% kreatiinia sisältävä tuote

✅ Kotimainen

✅ Ei erityistä makua

✅ Hyvä hinta-laatusuhde

Miinukset:

❌ Ei miinuksia

Arvosana 5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Yhteenveto: Puhdas+ Creatine sijoittuu listamme kärkeen sen erinomaisen laadun, kotimaisuuden ja hyvän hinta-laatusuhteen ansiosta. Tämä tuote on erinomainen valinta niille, jotka arvostavat korkeaa laatua ja haluavat tukea kotimaista tuotantoa.

Sijalla 2: Star Nutrition Ultimate Creatine, 90 caps *

Puhtaus ja Laatu:

Star Nutrition Ultimate Creatine on ainutlaatuinen kapselimuotoinen kreatiinivalmiste, joka tarjoaa laadukasta kreatiinia helposti nieltävässä muodossa. Kapselit ovat tiiviitä ja sisältävät yhtenäisen määrän kreatiinia, mikä helpottaa annostelua. Tämä takaa tuotteen johdonmukaisuuden ja luotettavuuden.

Hinta-Laatusuhde:

Vaikka kapselimuotoinen kreatiini on yleensä hieman kalliimpaa kuin jauhemainen versio, Star Nutritionin Ultimate Creatine tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Sen helppokäyttöisyys ja annostelun vaivattomuus kompensoivat korkeampaa hintaa.

Käyttäjäkokemus:

Kapselimuoto eliminoi tarpeen sekoittaa jauhe nesteeseen, mikä tekee tuotteen käytöstä erittäin helppoa ja kätevää. Erityisesti liikkeellä ollessa esimerkiksi salilla tämä on suuri etu. Kapselit ovat neutraalin makuisia ja nieltävissä ilman vaikeuksia. Kerran kun pääsee kapseleiden makuun on aika vaikea siirtyä takaisin kreatiinijauhoihin.

Plussat:

✅ Laadukas kreatiini tiiviissä ja helposti nieltävässä kapselimuodossa

✅ Helppokäyttöinen, erityisesti liikkeellä ollessa

✅ Johdonmukainen ja luotettava annostelu

✅ Hyvä hinta-laatusuhde, ottaen huomioon käytön helppouden

Miinukset:

❌ Kalliimpi kuin jauhemuotoiset kreatiinit

❌ Soveltuu huonosti heille, jotka haluavat sekoittaa kreatiinin muihin juomiin tai ruokiin

Arvosana: 4.8/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️✨

Star Nutrition Ultimate Creatine, 90 caps sijoittuu listallamme korkealle sen erinomaisen laadun ja käyttömukavuuden ansiosta. Se on erityisen suositeltava heille, ketkä arvostavat helppokäyttöisyyttä ja liikkuvat paljon. Vaikka hinta on hieman korkeampi kuin muissa tämän listan kreatiinituotteissa, tuotteen laatu ja käytön helppous tekevät siitä varsin varteenotettavan vaihtoehdon.

Sijalla 3: GAAM Creatine 500 g – Candy Series *

Puhtaus ja Laatu:

GAAM Creatine on kehitetty Ruotsissa johtavien alan toimijoiden toimesta. Tuotetta markkinoidaan huolellisesti suunniteltuna ja sen väitetään olevan yksi markkinoiden parhaista kreatiinivalmisteista. Siinä missä muut tämän listan kreatiinit keskittyvät pelkkään puhtauteen ja tehokkuuteen, GAAM:n valmiste on ottanut askeleen pidemmälle makuprofiilin suunnittelussa.

Hinta-Laatusuhde:

Tuote ei ole edullisimmasta päästä, mutta ei myöskään superkallis. Sen kilohinta on suurinpiirtein sama kuin seuraavana listalla oleva maustamaton Star Nutritionin kreatiini.

Käyttäjäkokemus:

GAAM Creatine erottuu joukosta erityisesti makuprofiilinsa ansiosta. Tuotteen maku on saanut sekä positiivista että negatiivista palautetta. Monien mielestä kreatiinin ei kuuluisi maistua miltään, mutta GAAM:n makeahko kreatiini on itseasiassa oikein hyvä! Arvosteluissa etenkin vesimeloni oli saanut hyviä arvosteluja.

Plussat:

✅ Laadukas ja tehokas tuote, joka on kehitetty yhteistyössä alan asiantuntijoiden kanssa

✅ Hyvä ja pirteä maku, joka tekee nauttimisesta miellyttävämpää

✅ Selkeät ohjeet käytölle ja annostelulle, mikä tekee tuotteesta käyttäjäystävällisen

Miinukset:

❌ Hieman kalliimpi hinta kuin perus kreatiinijauheella

❌ Ei kotimainen tuote, jos se on tärkeä kriteeri

❌ Maku voi olla sekä plussa että miinus

Arvosana: 4.5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️✨

GAAM Creatine 500 g – Candy Series on erinomainen tuote, joka tarjoaa laadukkaan ja tehokkaan kreatiinivalmisteen hyvällä makuprofiililla. Se on loistava valinta jos haluavat yhdistää tehokkuuden ja nautinnollisen käyttökokemuksen. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote!

Sijalla 4: Star Nutrition Kreatiinimonohydraatti 500 g *

Puhtaus ja Laatu:

Star Nutritionin Kreatiinimonohydraatti 500 g on valmistettu yksinkertaisesti ja tehokkaasti, keskittyen puhtaaseen kreatiinimonohydraattiin. Tuote ei sisällä lisäaineita tai täyteaineita, mikä on aina positiivinen piirre. Star Nutrition on tunnettu laadukkaiden lisäravinteiden valmistajana, ja tämä tuote on jälleen yksi osoitus heidän sitoutumisestaan laatuun.

Hinta-Laatusuhde:

Star Nutritionin kreatiinijauhe on erittäin kilpailukykyisesti hinnoiteltu. Sen yksinkertaisuus ja suuri pakkauskoko tekevät siitä erinomaisen valinnan hintatietoisille kuluttajille, jotka eivät halua tinkiä laadusta. Kreatiini kuluu tavalliselle liikkujalle tai saliharrastajalle suhteellisen hitaasti, joten Star Nutritionin 500g riittää hyvin alkuun.

Käyttäjäkokemus:

Koska tuote on maultaan neutraali ja jauhemainen, se on helppo sekoittaa veteen, mehuun tai proteiinipirtelöön. Kreatiinijauheen rakeet ovat hienoja, mikä tekee sekoittamisesta helppoa eikä jätä epämiellyttäviä klönttejä juomaan.

Plussat:

✅ Korkea puhtaus ja laatu

✅ Edullinen hinta ja hyvä hinta-laatusuhde

✅ Helppokäyttöinen ja monipuolinen: voidaan sekoittaa monenlaisiin nesteisiin

✅ Iso pakkauskoko, mikä kestää pitkään

Miinukset:

❌ Ei erityisiä makuversioita saatavilla

❌ Ei mitään erikoisuuksia, tavallinen laadukas kreatiinijauhe

Arvosana: 4.5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️✨

Star Nutrition Kreatiinimonohydraatti 500 g on erinomainen perusvalinta kreatiinilisäksi. Se tarjoaa korkeaa laatua ja puhtautta kohtuulliseen hintaan. Siitä syystä on sääli arvioida se vasta neljännelle sijalle, sillä tuotteessa ei varsinaisesti ole mitään vikaa, mutta ei myöskään mitään lisäominaisuuksia tai erikoisuutta. Sen yksinkertaisuus ja tehokkuus tekevät siitä erinomaisen valinnan monenlaisille käyttäjille.

Sijalla 5: Myprotein Kreatiinimonohydraatti *

Puhtaus ja Laatu:

Myprotein on tunnettu ja arvostettu lisäravinnevalmistaja, ja heidän kreatiinimonohydraattinsa on valmistettu korkeiden laatustandardien mukaisesti. Maustamaton tuote sisältää 100% puhdasta kreatiinimonohydraattia ilman lisäaineita tai täyteaineita, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka etsivät puhtaita ja tehokkaita lisäravinteita. Maustetut versiot sisältävät 74-76 % kreatiinimonohydraattia.

Hinta-Laatusuhde:

Myproteinin kreatiini on suhteellisen hintava. Kilohinta pyörii noin 70 euron paikkeilla, mikä on kreatiinijauheelle suhteellisen kallis hinta. Star Nutritionin vastaavan tuotteen kilohinta on noin 41 €.

Käyttäjäkokemus:

Tuote on jauhemainen ja helposti sekoittuva, mikä tekee siitä kätevän lisättäväksi erilaisiin nesteisiin. Koska se on mauton, se ei vaikuta sekoitettavan juoman makuun, mikä on plussaa monille käyttäjille. Tähän vertailuun ei testattu saman tuotteen muita versioita, joten niihin ei oteta tässä kantaa.

Plussat:

✅ Korkea puhtaus ja laatu

✅ Helppo sekoittaa nesteisiin

✅ Löytyy sekä maustamaton versio, että kolme muuta makua

Miinukset:

❌ Suhteellisen kallis hinta

Arvosana: 4.4/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐

Myprotein Kreatiinimonohydraatti on erinomainen perusvalinta kreatiinilisäksi. Se tarjoaa kaikki kreatiinimonohydraatin hyödyt ilman lisäaineita tai täyteaineita.

HAKU

UUSIMMAT ARTIKKELIT